Жертвите на земетресението в Мексико станаха 282 души.  Най-много са

...
Жертвите на земетресението в Мексико станаха 282 души.  Най-много са
Коментари Харесай

Жертвите на земетресението в Мексико достигнаха 282 души

Жертвите на земетресението в Мексико станаха 282 души. 

Най-много са жертвите в мексиканската столица, а най-тежко потърпевшият квартал в Мексико Сити е Рома. 

Спасителните интервенции не престават. Екипите съумяха да извадят живи 28 души от руините на срутила се седеметажна постройка. 

Мексиканските управляващи опровергаха информациите за живо момиченце под руините на учебното заведение " Енрике Ребсамен ". 

Сигурни сме, че всички деца от учебното заведение са или умряли, или са вкъщи си, или са в лечебни заведения, съобщи по малкия екран зам.-министърът на военноморския флот Анхел Енрике Сармиенто, управляващ спасително-издирвателните интервенции, представен от Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

Първоначално беше обявено, че спасителите се пробват да стигнат до живо момиче, чийто глас са чули - Фрида София, като били чути гласовете на още две деца. Министерството на военноморския флот се извини на хората за погрешната информация.

11 деца са били избавени от рухналата постройка. Загинали са 19 деца и 6 възрастни. Под отломките на постройката обаче имало жив възрастен човек и спасителите се пробват да го извадят, оповестиха публично управляващите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР